News

Product News : Lucht/water-warmtepompboilers: hoe ze werken en hoe ze besparen

Kort gezegd is de warmtepompboiler de opvolger van de elektrische boiler. Besparingen van meer dan 70% zijn daarbij mogelijk, en ook premies verkorten de terugverdientijd.

Read more...

Case Study : Fitnesscentrum bespaart 71% met Enevator Store warmtepompboiler

Een duurzame warmwateroplossing zonder gas. Dat was de vraag die een installateur kreeg van zijn klant Zummitt, een fitnesscentrum uit het Nederlandse Veldhoven.

Read more...

Product News : Enevator Store: de nieuwe warmtepompboiler

Met de Enevator Store heeft A.O. Smith meteen Europa's grootste voorraadhoudende warmtepomp gelanceerd. Dat hebben ze waargemaakt door een inhoud van 455 liter te voorzien, een vermogen van 8kW met tot 12 kW backup, en een tapcapaciteit van wel 1000 l/h (38°C) het eerste uur. Ideaal voor sport en recreatie, scholen en restaurants.

Read more...

Product News : Benieuwd hoe u het maximum haalt uit een gasgestookte boiler?

Meer dan ooit is het van belang om te zorgen voor warm tapwater op een zo zuinig mogelijke manier. Voorlopig is het in ons klimaat nog niet mogelijk om 100% hernieuwbare energie te gebruiken hiervoor. Tot dan zal het ieders verantwoordelijkheid blijven om de beschikbare energiebronnen zo goed mogelijk te benutten. Gelukkig bestaan er meerdere oplossingen om het energieverbruik te optimaliseren.

Read more...


Pages